Aurel Popescu: Pentru mine, Rotaru NU MAI EXISTĂ! Se pare că a devenit O SURSĂ DE INFORMAȚII

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aurel Popescu pune tunurile pe Marian Rotaru.

”Pentru mine, acest om nu mai există” anunță viceprimarul Târgu-Jiului.

Totul după ce, în presă, au apărut înregistrări în care șeful Direcției Patrimoniu afirmă că Popescu ar merge, săptămânal, la cabana unuia dintre concesionarii parcării Rodna.

Aurel Popescu neagă c-ar fi fost vreodată la cabana patronului de la Rodna. Viceprimarul afirmă, într-un interviu pentru Radio Infinit, că totul este ”o înscenare foarte murdară” și anunță că va deschide acțiuni în instanță.

Aurel Popescu îl bănuiește pe Marian Rotaru că a devenit ”o sursă de informații” pentru anumite persoane. Viceprimarul municipiului anunță că va comunica numai prin adrese oficiale cu șeful Direcției de Patrimoniu.

Cât despre dosarul care ar fi fost deschis la Poliție, pe tema parcării Rodna, Aurel Popescu nu știe să fi fost chemat cineva la audieri.

”Nu văd de ce s-ar face un dosar pentru o idee” comentează viceprimarul.

Conform informațiilor apărute în presă, obiectul cercetării ar fi dacă există  aspecte de natură penală cu privire la elaborarea unui proiect de hotărâre- care a fost retras de pe ordinea de zi a Consiliului Local Târgu-Jiu, în ședința din 29 ianuarie- prin care terenul de la Piața Centrală urma să fie scos la licitație pentru a fi închiriat, existând suspiciuni că au fost întocmite documente pentru a fi avantajată firma Rodna SRL.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici