Dan Vâlceanu: Un guvern PNL- maximum 15 ministere

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deputatul Vâlceanu crede că românii au ajuns să privească ”cu umor” guvernele din umbră ale partidelor politice de opoziție.

”În România, exercițiul ăsta cu guvernele din umbră s-a cam stricat” a comentat președintele PNL Gorj, la Interviurile Infinit FM.

Numele lui Dan Vâlceanu a apărut, zilele trecute, în presa centrală, ca potențial ministru al Muncii într-un cabinet liberal, condus de Ludovic Orban.

Vâlceanu crede că a devenit o alternativă pentru Ministerul Muncii, în ochii presei centrale, în momentul în care a început să ia atitudine publică privind pensiile minerilor sau ale românilor, în general.

Deputatul de Gorj se ocupă și de partea de muncă a moțiunii de cenzură pe care PNL o va depune, săptămâna viitoare, împotriva guvernului Dăncilă,  denumită ”Opriți Guvernul marionetă!”.

Dan Vâlceanu a mai spus că o viitoare guvernare PNL va avea maximum 15 ministere, nu 27 câte are, acum, Executivul Dăncilă.


1 Comentariu pentru “Dan Vâlceanu: Un guvern PNL- maximum 15 ministere”

  1. Asa trebe dom’ deputat , un guvern de umbre , asa trebe . Cu cat mai putini ministri penele cu atat mai bine , pot sa negocieze cu PSD ul ,,,,om la om . Chiar , cu ce l prostesti pe nea’ Orban , cu milioanele de euro sustrase de firmele lu’ matale din minerit , de la CEO? Nea’ Orban stie ca firmele lu’ matale au intret brusc , toate odata in faliment cu datorii la Stat de milioane de euro ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici