Unde se vor vedea, în următorii trei ani, meciurile UEFA Champions League și Europa League

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Meciurile din UEFA Champions League și din Europa League se vor vedea, în următorii trei ani, pe stațiile TV ale trei grupuri media.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, doi mari operatori cu stații proprii vor da meciurile. Este vorba de Telekom, pe stațiile Telekom Sport și de Digi Sport, care operează mai multe televiziuni cu acest nume (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digisport 3).

Meciurile nu se vor vedea doar pe canalele Digi Sport și Telekom. Posturile Look TV vor difuza, de asemenea, partide din cele două competiții europene. Look are două posturi, Look TV și Look Plus.

În premieră în nouă ani, Pro TV nu va mai avea meciuri din Europa League pe post. Practic, de când există competiția, Pro TV a difuzat meciurile Europa League.

Deținătorii drepturilor pentru competițiile europene au fost mai flexibili la aceste negocieri în legătură cu opțiunea free-to-air. Opțiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuți. În ultimii trei ani, meciurile din Champions League și din Europa League s-au văzut pe posturile Telekom și, parte dintre ele, pe Pro TV (care avea oțiunea free-to-air).

În această perioadă, pe piața posturilor de sport se poartă negocieri și pentru campionatele din Spania și din Italia (care au fost la Digi Sport). (paginademedia.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici