Sugarland – Babe ft. Taylor Swift

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dacă Corey Taylor poate apărea într-un videoclip al celor de la Steel Panther, de ce să nu apară şi Taylor Swift într-o creaţie marca Sugarland? Artista îşi face apariţia în noul clip al melodiei “Babe”.

Taylor Swift joacă rolul negativ, cel al femeii fatale, care distruge o căsnicie. Cei care privesc cu atenţie clipul o să observe că bărbatul căsătorit e nimeni altul decât actorul Brandon Routh, celebru pentru filmul “Superman” din 2007.

“Babe” este un pop light combinat cu country, imnul unei idile nepotrivite care aminteşte de serialul “Mad Men”. Acesta a şi fost citat de artişti ca inspiraţie pentru piesă şi videoclip.

Taylor Swift se află acum în etapa europeană a turneului de promovare a ultimului său album. Turneul pornea în Arizona pe 9 mai şi o duce pe tânăra artistă în toată lumea. Va reveni în State pe 30 iunie şi va concerta acolo până în octombrie, când urmează opriri în Japonia şi Australia.

Sugarland este un duo country activ din 2002 până în 2012. Se reunea în 2017 şi era trio pentru o scurtă perioadă de timp. Albumul de debut, “Twice the Speed of Life” a atins vânzări multi platinum. De pe LP s-au remarcat primele două single-uri ce au ajuns pe locul întâi în topurile din SUA. Sugarland a lansat pe 8 iunie albumul “Bigger”, al şaselea din discografia trupei.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici