O nouă tragedie cutremură Rovinariul! O întreagă familie, găsită fără suflare

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

O nouă tragedie cutremură orașul Rovinari. O familie de tineri, cu tot cu fetița de numai 12 ani, a fost găsită fără suflare, marți seară, în garsoniera în care locuia. Cauza probabilă a nenorocirii: intoxicarea cu monoxid de carbon.

Soțul, Marius Borugă, avea 39 de ani, soția, Dana, 32 iar fiica, Alexandra, 12 ani. Micuța se pregătea pentru serbarea de sfârșit de an.

Mama Danei, Violeta Dobrin, a fost cea care a alarmat rudele și autoritățile, îngrijorată că  fiica nu-i răspunde la telefon. Anterior, niște vecine din bloc îi spuseseră că au simțit un miros puternic de gaze.

Pompierii din cadrul Serviciului Voluntari al Primăriei Rovinari au fost primii care au ajuns la garsoniera groazei. Ulterior, au venit echipajele ISU, SMURD și Ambulanței. S-a încercat acordarea primul ajutor, dar în zadar.
Coordonatorul echipei de intervenție din cadrul ISU Gorj, Stanciu Stanciu, a declarat că n-au fost găsite improvizații la instalațiile pe gaze, dar cu toate acestea, în încăpere, concentrația de monoxid de carbon era mult peste limita admisă.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici