MINIFOTBAL. Profi, Succes și Acvila participă la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trei echipe din Gorj vor participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal. Profi, Succes și Acvila se vor deplasa la Oradea, acolo unde se vor lupta cu alte 36 de echipe din țară pentru titlul de campioană națională.

După încheierea campionatelor locale, echipele de minifotbal din Gorj se află la ora măsurării forțelor cu alte echipe din țară. Primul test a fost unul foarte dificil dar pe care campioana Gorjului la minifotbal, Dream Team Târgu-Jiu, l-a trecut cu brio. A încheiat Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova pe locul 2 și s-a calificat, în premieră pentru o echipă din județul nostru, la Campionatul Național de la Alba Iulia.

Acum, se pregătesc să intre la joc firmele și instituțiile. În perioada 15-17 iunie, la Oradea, pe Baza Sportivă Tineretului, are loc Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România, organizat de Federația de Minifotbal din România.

Dacă, anul trecut, la Piatra-Neamț, Gorjul a fost reprezentat de două echipe, Profi și Carrefour Târgu-Jiu, acum numărul acestora a crescut la trei. Profi Târgu-Jiu are un rezultat mare de apărat. În 2017, a depășit toate așteptările și a terminat Campionatul Național pe locul 3, bifând, la momentul respectiv, cea mai mare performanță din istoria minifotbalului gorjean. Profi a participat, în sezonul 2017-2018, la Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita și a încheiat competiția pe un excelent loc 4, dovadă că echipa este compusă din fotbaliști valoroși.

A doua echipă participantă din Gorj la Oradea este Succes Nic. Com Târgu-Jiu. Băieții de la Succes au terminat pe locul 3 ediția recentă a Campionatului Firmelor și Instituțiilor din Gorj, fiind una dintre surprizele plăcute ale competiției. Cu un lot compus din 9 jucători, Succes va încerca să meargă cât mai departe în turneul final de la Oradea.

Cea de-a treia echipă care va reprezenta minifotbalul gorjean la acest campionat național este Acvila Târgu-Jiu. Compusă din jucători angajați ai Instituției Anti-Fraudă, Acvila a câștigat faza de play-out a Campionatului Firmelor și Instituțiilor din Gorj și merge să facă rezultate bune la Oradea.

Lot Profi Târgu-Jiu: Ionuț Negreț, Bogdan Șomonescu (portari) – Adrian Sarcină, Robert Manea, Alexandru Vasiliu, Horia Șitoianu, Cosmin Ștefan, Ion Manea, Cosmin Gavrilescu, Ionuț Grindeanu, Silviu Amariei, Ciprian Dociu și Bogdan Strinu. Delegat: Marius Șendroiu

Lot Succes Nic Com Târgu-Jiu: Alexandru Bârzan (portar) – Laurențiu Bîltac, Ionuț Predescu, Gabriel Somnea, Alexandru Cioară, Robert Bălan, Bogdan Băltărețu, Marius Marcu și Alin Preda. Delegat: Laurențiu Bîltac

Lot Acvila Târgu-Jiu: Mihai Cepoi, Cristian Tomescu-Dumitrescu, Alexandru Țintă, Alin Sandu, Mădălin Văduva, Bogdan Ceaușescu, Cătălin Dinu, Alin Benea, Ovidiu Ștefu, Doru Vlăduț, Octavian Căldărușe, Lucrețiu Gheju, Florin Curtean, Vlad Cănescu și Dan Silaghi. Delegat: Ovidiu Ștefu

La Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor vor participa 39 de echipe împărțite în 13 grupe. Tragerea la sorți a fazei grupelor va avea loc joi seara iar meciurile vor începe, vineri, la ora 12:00, pe Baza Sportivă Tineretului din Oradea. Competiția se va încheia, duminică, odată cu fazele finale.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici