Liderul PNL Gorj, ministru al Muncii? Vâlceanu: Problemele legate de pensiile minerilor, REZOLVATE din start

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Știrea publicată de presa centrală că deputatul Dan Vâlceanu este ministrul Muncii, în guvernul din umbră al PNL, face furori la Gorj. Liderii politici și de opinie o comentează. Unii spun că este o recunoaștere a importanței lui  Vâlceanu în partid, alții cred că vestea creează disconfort în familia Romanescu. Sunt și voci care spun că ”vrabia mălai visează” pentru că PNL n-are șanse să ajungă la guvernare.

Dan Vâlceanu infirmă că la PNL ar fi fost alcătuit un guvern din umbră. Pune totul pe seama unei analize făcute în presa centrală.

Totuși, dacă va ajunge să obțină un portofoliu atât de important, Vâlceanu știe ce are de făcut. În primul rând va rezolva problema pensiilor din minerit. Apoi, va modifica legislația în ceea ce privește unele dintre competențele  ITM-urilor din țară.

Eduard Lădaru consideră că nominalizarea lui Dan Vâlceanu la Ministerul Muncii este un succes personal al deputatului liberal de Gorj. Pe de altă parte, nu crede că PNL are șanse să ajungă prea curând la conducerea țării.

Social-democratul Ion Bârcă este sigur că Dan Vâlceanu nu va ajunge niciodată ministru al Muncii. Pentru primarul din Turburea, informația este SF.

Ion Fugaru nu-i acordă nicio șansă PNL-ului să acceadă la guvernare. Spune că partidul lui Ludovic Orban ar avea 10% în sondajele de opinie.

Viorel Caragea crede că vestea-bombă că Dan Vâlceanu ar putea ajunge ministru al Muncii este ”greu de suportat de clanul Romanescu”.

Nici Dan Ilie Morega nu vede pe cei căi ar putea ajunge PNL la guvernare. Nu exclude, însă, ca președintele Iohannis să vină că o nouă strategie de genul celei  de după tragedia de la Colectiv.


2 Comentarii pentru “Liderul PNL Gorj, ministru al Muncii? Vâlceanu: Problemele legate de pensiile minerilor, REZOLVATE din start”

  1. Pierde vara.

    Povesti nemuritoare….Bazme de Ispirescu !!!….Povesti de adormit copiii,a mai fost guvern din umbra pe timpul lui Blaga …Pe sute de milioane merita sa inventezi lucruri trăsnite …..

  2. Ministrul Muncii ???? Hahahaaa, de ce nu Ministrul Firmelor Falimentare care au supt banii CEO sau poate Ministrul Blaturilor cu PSD Gorj ? Sau ar mai fi o varianta , Ministrul Buruienilor de pe Terenul Familiei Vilceanu de pe Calea Eroilor .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici