Compact – Doare al naibii de tare

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Povestea trupei Compact continuă cu o nouă piesă, intitulată ”Doare al naibii de tare”.

Piesa ”Doare al naibii de tare” este compusă de Paul Ciuci, care le amintește fanilor că îi plac solo-urile de chitară, executând unul memorabil cu prilejul acestei melodii. Versurile, scrise tot de Ciuci, vorbesc despre renunțarea la viața personală în goana după succes.

”Un artist are, pe lângă satisfacția unei vieți profesionale reușite și o parte mai puțin luminoasă, aceea a renunțării la viața personală, care este uneori al naibii de dureroasă! Aceasta este ideea de la care a pornit cântecul “Doare al naibii de tare ..!”” – Paul Ciuci

Videoclipul melodiei „Doare al naibii de tare” este regizat de către Richard Stan și a fost filmat pe parcursul unei zile în unele dintre cele mai frumoase locații din România, marcând astfel călătoria frumoasă a trupei Compact.

Înființata în 1977, la Cluj, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite formații rock din România. În 1981, formația l-a cooptat pe Paul Ciuci – solist, chitarist și compozitor. A fost un nou început de drum pentru Compact, compozițiile lui Paul Ciuci făcându-se remarcate rapid, datorită stilului și timbrului aparte.

Un nume de referință în industria muzicală românească, formația Compact are la activ sute de concerte, turnee, melodii, premii muzicale, dar și hituri ce vor rămâne în amintirea publicului român.

Trupa Compact este formată în prezent din: Paul Ciuci – voce, chitară; Cătălin Tuta – Popescu – clape, voce; Ionuț “John” Micu – tobe; Lucian “Lucas” Iluț – bas.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici