Încurcați de PROBLEMA CIOCEA. Popescu: Prefectura să dea răspuns! Florescu: Cazul este în ograda PSD! Mă obligă să mă autosesizez

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”A fost o victorie personală și apoi a partidului” s-a lăudat, astăzi, Anca Bordușanu referindu-se la procesul cu Ion Ciocea.

Deși inclusiv primari PSD au comentat că pierderea edilului din Bustuchin nu este un lucru bun pentru partid, purtătoarea de cuvânt a organizației i-a trântit din nou ușa în nas lui Ciocea.

Astăzi, Bordușanu a repetat cele afirmate vineri, la Radio Infinit. Și anume că, după ce va ajunge hotărârea Curții de Apel Craiova, va fi înștiințată prefectura că Ion Ciocea nu mai este membru de partid.

Întrebat dacă Ion Ciocea riscă să rămână fără mandatul de primar la Bustuchin, după pierderea procesului cu PSD Gorj, președintele Consiliului Județean a pasat problema în ograda prefectului. Cosmin Popescu a precizat că va fi făcută o nouă analiză în BPJ.

Prefectul Ciprian Florescu zice, însă, că problema Ciocea este tot în ograda PSD. De la partid n-a ajuns nicio hârtie conform căreia edilul din Bustuchin n-ar mai fi membru al acestui partid.

”Dacă aruncă problema în spatele instituției prefectului, mă obligă să le fac adresă oficială! Dacă vor, asta fac” zice Florescu.


1 Comentariu pentru “Încurcați de PROBLEMA CIOCEA. Popescu: Prefectura să dea răspuns! Florescu: Cazul este în ograda PSD! Mă obligă să mă autosesizez”

  1. Nea Cipri , de la partid trebuie sa vina adrese nu,,,,, hartii . Dar ce sa i fac daca iei de pe drum smecherasi de cartier si’i pui prefecti ,,,,,,,

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici