”Rezultatul obținut de Halep- unul dintre cei mai buni ambasadori în anul Centenarului”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Doi dintre cei mai cunoscuți dascăli ai Gorjului, frații Adrian și Gheorghe Gorun, reacții pe marginea victoriei senzaționale a Simonei Halep dar și a huiduielilor încasate de Gabriela Firea, luni seară, pe Arena Națională.

”Rezultatul obținut de Halep reprezintă, pentru România, unul dintre cei mai buni ambasadori în anul Centenarului” consideră președintele Senatului Universității ”Constantin Brâncuși”.

În opinia lui Adrian Gorun, reușita campioanei de la Roland Garros arată că ”nu trebuie să ne asumăm continuu poziția de frustrare în fața Europei”.

Cât despre huiduielile încasate de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, Adrian Gorun crede că au legătură atât cu erodarea PSD la guvernare cât și cu faptul că publicul nu acceptă ca politicienii să încerce să acumuleze capital electoral pe baza unor rezultate sportive de excepție.

Profesorul Gheorghe Gorun crede că emoția extraordinară, generată în România de victoria Simonei Halep, arată că suntem o națiune care dorește să se afirme în lume. Fostul director al Colegiului Național ”Spiru Haret” este de părere, însă, c-ar trebui să gestionăm  mult mai echilibrat inclusiv marile succese.

Cât despre huiduielile la adresa primarului Gabriela Firea, Gheorghe Gorun nu crede că vor fi o lecție pentru clasa politică.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici