Romanescu: Viceprimarii NU se identifică cu echipa Primăriei Târgu-Jiu. Tudor: Mai rămâne să ne acuze că-i mâncăm pachețelul!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu își acuză, din nou, viceprimarii de neimplicare în activitatea municipalității.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a reafirmat, luni, într-un interviu acordat presei locale, că ar vrea să fie sprijinit și să conlucreze cu social-democrații Aurel Popescu și Adrian Tudor. Marcel Romanescu susține, însă, că cei doi s-au poziționat în afara echipei de la primărie, având în vedere că îi aduc tot felul de critici.

Adrian Tudor îl contrazice pe Marcel Romanescu. Viceprimarul spune că mingea este în terenul edilului liberal.

“Mi se pare cea mai proastă glumă că ne dezicem de aparatul primăriei!” a comentat social-democratul.

Adrian Tudor bănuiește că Marcel Romanescu, învățat de anumite persoane, și-a făcut o strategie. În sensul că dă vina pe alții pentru că nu este în stare să realizeze promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală.

„A terminat cu dat vina pe consiliul local, acum a ajuns la viceprimari. Mai rămâne să ne acuze că-i mâncăm pachețelul sau că-i stingem becurile în birou!” afirmă Tudor.

Adrian Tudor îi recomandă lui Marcel Romanescu să aplice modul de lucru al lui Florin Cârciumaru, în relația cu viceprimarii.

Deși primarul l-a apostrofat că-i aduce critici, Tudor n-a ratat ocazia de a-l acuza, din nou, că n-a făcut nimic de când a ajuns în fruntea municipalității.


1 Comentariu pentru “Romanescu: Viceprimarii NU se identifică cu echipa Primăriei Târgu-Jiu. Tudor: Mai rămâne să ne acuze că-i mâncăm pachețelul!”

  1. Neica Tudore jr , chiar cred ca ii mananci pachetelul , altfel nu se esplica(sic) burta si gusa pe care le ai in dotare . Cred ca mananci pachetelele la toti angajatii din primarie . Nu mai recomanda tu modul de lucru al lui Carciumaru fiindca devii penibil , nu ca n ai fi .Cu privire la parcari , caini si cai de ce nu ai facut tu si nasu’ tau Carciumaru regulamente timp de aproape 15 ani cat timp ati spoliat bugetul primariei ? Mai idiotule , tu chiar te crezi destept si pe noi prosti ? Nu mai merg tehnicile de manipulare de la taticutul neica Tudor sr . Sau SRI .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici