PIERDE Ciocea mandatul? Primarul din Bustuchin îl amenință pe Cârciumaru

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Riscă Ciocea să rămână fără mandatul de primar la Bustuchin, după pierderea procesului cu PSD Gorj? Anca Bordușanu anunță că va fi înștiințată Prefectura.

Cert e că edilul este foc și pară. Ion Ciocea amenință cu plângerea penală și cu o înregistrare a unei discuții private pe care ar fi avut-o cu Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu. Primarul este supărat că foștii săi colegi s-au lăudat cu victoria în instanță.

”Eu n-am pierdut ci am câștigat. Instanța i-a obligat să-mi pună la dispoziție documente și le voi face plângere penală” afirmă Ciocea.

Ciocea o atacă dur și pe Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, care a comunicat, imediat după decizia Curții de Apel Craiova, că edilul din Bustuchin nu mai este membru al partidului din momentul în care a ales să candideze ca independent, în alegerile parlamentare din 2016.

Anca Bordușanu, purtător de cuvânt al PSD Gorj, anunță că Prefectura va fi înștiințată după ce Ion Ciocea a pierdut procesul cu organizația. Edilul și-ar putea pierde mandatul.


1 Comentariu pentru “PIERDE Ciocea mandatul? Primarul din Bustuchin îl amenință pe Cârciumaru”

  1. Dna Bordusanca , tu vorbesti de Lege , tu care in timp ce esti platita din bani publici la Medservmin sa ,, reprezinti,, PSD ul in Instantele de judecata , stai la radio si televiziuni? Hai sa fim seriosi ,toti fruntasii PSD Gorj sunteti angajati pe la diverse institutii publice , pe multi bani publici insa ,, lucrati ,, la partid . Ezact ca la PSD Teleorman in cazul Bombonica .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici