Delegație greacă la CJ Gorj. Târgujianca Sabina Șomăcescu, consul general la Salonic: Interesul nostru este să aducem investitori

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Delegație greacă, vineri, la Consiliul Județean Gorj. Alexandros Thanos, viceguvernator pe probleme culturale și de turism în Macedonia Centrală, adus la Târgu-Jiu de gorjeanca Sabina Șomăcescu, şef al Consulatului General al României la Salonic.

Sabina este fiica avocatei Simona Șomăcescu și are deja o carieră în Ministerul Afacerilor Externe, îndeplinind mai multe misiuni diplomatice, printre care pe cea de viceconsul la Consulatul României de la Castellon- Spania, consul la Copenhaga- Danemarca, ori pe cea de consul la Torino, Italia.

”Interesul nostru este să aducem cât mai mulți investitori, să creăm locuri de muncă în regiunea Olteniei” a spus Șomăcescu.

Alexandros Thanos, viceguvernatorul grec, a vorbit despre proiecte comune pentru dezvoltarea turismului și a agriculturii. Elenii sunt atrași de oportunitățile de afaceri din România.

Deși numită de numai câteva luni consul la Salonic, Sabina Șomăcescu a început să-și promoveze țara natală. A deschis, la Biblioteca Centrală din Salonic, o secțiune românească.


1 Comentariu pentru “Delegație greacă la CJ Gorj. Târgujianca Sabina Șomăcescu, consul general la Salonic: Interesul nostru este să aducem investitori”

  1. Uite ci e aduce investitori in Gorj . Doamne cu ce ti am gresit noi Gorjenii ? Cum sa pui tute maneliste din astea sa reprezinte Romania in alte Tari ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici