Banța, atac la George Romanescu. ”Amenda este ilegitimă și inumană! Prefectul să intervină!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liberalul Victor Banța, REVOLTAT după decizia Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj de a-i da amendă astronomică unui pensionar care-și pregătea locul de veci. Îi cere prefectului de Gorj să intervină.

Bătrânul, Vasile Grigorescu de 79 de ani, fost profesor de matematică, s-a pricopsit cu o amendă de 60.000 de lei pe motiv că a folosit, fără forme legale, 3 persoane care să-i lucreze la cavou.

”Este o amendă ilegitimă, imorală și inumană” comentează Banța.

Victor Banța consideră că societatea civilă ar trebui să reacționeze. Întreabă pe inspectorul de la ITM care a dat amenda cum se mai poate uita în ochii părinților săi.

Banța, fost prefect de Gorj, îi cere actualului, Ciprian Florescu, să ia atitudine și să dispună măsuri împotriva celor care l-au amendat pe bătrânul din Săulești. Liberalul este deranjat și că ITM Gorj se laudă, prin comunicate de presă, cu amenzile dispuse.


1 Comentariu pentru “Banța, atac la George Romanescu. ”Amenda este ilegitimă și inumană! Prefectul să intervină!””

  1. patru mircea

    Dar tu cum ai procedat mai Banta cind ai fost la putere ? Care este diferenta inttre tine si OLGUTA VASILESCU ?,Sa ne spui tu caci eu nu am descoperit-o .SUNTETI LA FEL AMINDOI . TOT O APA SI UN PAMINT .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici