Văcaru nu este supărat că este făcut ”trădător și oportunist”. ”Nu este comunicatul lui Cârciumaru”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cârciumaru îi face pe Ponta și Văcaru ”trădători și oportuniști”, prin intermediul unui comunicat de presă. Văcaru nu se supără, are convingerea că nu este comunicatul liderului PSD Gorj ci a fost trimis de la centru. A început războiul PSD-Pro România, după ce formațiunea lui Victor Ponta a demarat racolările, în parlament. Mihai Weber este sigur că din PSD Gorj nu vor exista plecări.

Conform presei centrale, 17 parlamentari PSD, vor pleca, în total, la Pro România. După ce Liviu Dragnea l-a făcut pe Victor Ponta ”șobolan”, în județe apar și comunicate de presă foarte dure. La Gorj, este semnat de liderul organizației, Florin Cârciumaru.

Președintele executiv Mihai Weber este, însă, cel care ne-a acordat un punct de vedere. Deputatul zice că PSD trebuie să aibă o reacție câtă vreme se încearcă o destabilizare a partidului. Ca și-n alte dăți, dă asigurări că nu pleacă nimeni de la Gorj.

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, este de părere că din PSD vor pleca oportuniștii și oamenii fără scrupule.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, observă că Victor Ponta își convinge, zilele acestea, ”prietenii din PSD” să treacă la Pro România.

Gheorghe Pecingină, vicepreședinte liberal, nu crede că Florin Cârciumaru este autorul comunicatului prin care Ponta și Văcaru sunt făcuți ”trădători și oportuniști”.

Dan Ilie Morega crede că aleșii care vor migra spre Pro România s-au săturat de ”dictatura” lui Dragnea.

Viorel Caragea este de părere că Victor Ponta nu va trece prea ușor peste ”jignirile lui Florin Cârciumaru”.

Alin Văcaru, secretar general Pro România, este convins că centrul și nu Florin Cârciumaru este autorul comunicatului de presă prin care este făcut “trădător și oportunist”.


1 Comentariu pentru “Văcaru nu este supărat că este făcut ”trădător și oportunist”. ”Nu este comunicatul lui Cârciumaru””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici