Monica Bîcă: 1% șanse să avem, din nou, handbal în Liga Națională. Sportul nu mai interesează pe nimeni

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Numai 1% șanse să avem din nou handbal în Liga Națională, acordă Monica Bîcă, decanul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, persoana care s-a luptat cel mai mult ca să existe echipa UCB.

Federația a invitat Târgu-Jiul pe prima scenă. Numai că, autoritățile nu schițează niciun gest. Universitatea nu poate asigura finanțare de una singură.

Marți seară, la Radio Infinit, Monica Bîcă a explicat c-ar fi necesar un buget mai mult decât dublu față de ce are acum CS UCB.

Monica Bîcă s-a declarat dezamăgită de lipsa de interes arătată de autorități sportului gorjean.

Primarul Târgu-Jiului susține, în continuare, că este deschis sprijinirii echipei de handbal. Marcel Romanescu afirmă, însă, că municipalitatea nu poate asigura toată finanțarea și că ar fi nevoie și de implicarea altor instituții și societăți comerciale din județ.


1 Comentariu pentru “Monica Bîcă: 1% șanse să avem, din nou, handbal în Liga Națională. Sportul nu mai interesează pe nimeni”

  1. P. din Tismana

    Handbalul e prioritatea nr 1 in acest oras uitat de lume. Sunt alte lucruri de rezolvat pana aici. Daca pe la universitate se castiga de pe urma studentilor ai caror parinti inca mai au serviciu, problema ar fi ca oamenii sa aiba locuri de munca sa poate sa-sii trimita copiii la scoala.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici