Pantelimon Manta: În 2004, Călinoiu mi-a oferit postul de vicepreședinte CJ. Am refuzat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pantelimon Manta, noi declarații pe tema trădărilor politice din 2004, la Interviurile Infinit FM. ”Călinoiu mi-a oferit postul de vicepreședinte la Consiliul Județean. L-am refuzat pentru că aveam înțelegere cu PNL, PUR și PRM” a povestit fostul lider al fostului Partid Democrat.

Manta a venit cu punctul său de vedere, în urma disputei de săptămâna trecută cu liberalul Gheorghe Grivei.

Fostul prefect a povestit că a lui a fost ideea de a merge și jura la Mănăstirea Polovragi, pentru respectarea înțelegerii politice dintre cele 4 partide care luptau cu PSD.

Manta susține că a încercat, până în ultimul moment, să-l convingă pe Gheorghe Grivei să nu bată palma cu PSD, în urmă cu 14 ani.

Prezent în studio, primarul liberal din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, a comentat că nu fac bine partidului spovedaniile lui Gheorghe Grivei și Puiu Diaconescu și scandalurile care au urmat.

”Ar fi momentul ca PNL să încerce să facă puțină curățenie. Nu ne putem lăuda cu foarte multe lucruri” este de părere edilul.


2 Comentarii pentru “Pantelimon Manta: În 2004, Călinoiu mi-a oferit postul de vicepreședinte CJ. Am refuzat”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Felicitari dle Profesor Manta , era firesc ca latraul Grivei sa tradeze .Are virusul rosu al tradarii in sange.A tradat totdeauna pe toata lumea . Si la alegerile locale din 2016 a avut aranjamente imputite pe bani multi cu PSD ul in mai multe localitati din colegiul sau .A nominalizat candidati PNL slabi in asa fel incat in acele localitati sa castige candidatii PSD . Un excroc .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici