Dragoş Dolănescu, chemat de urgență în România! De ce se întâlneşte cu Klaus Iohannis

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dragoș Dolănescu (42 ani) e pe cai mari! Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu este invitat la Palatul Cotroceni, unde va participa la o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, alături de alți români care ocupă funcții publice în străinătate. Evenimentul este programat pentru data de 23 mai.

În februarie 2018, Dragoș Dolănescu a câștigat fotoliul de deputat în Costa Rica, țara natală a mamei sale, Margarita Valenciano, una dintre marile iubiri ale regretatului Ion Dolănescu.

Acum, fiul cel mic al artistului de folclor va fi în centrul atenţiei şi pe scena politică din România, căci zilele următoare va veni de urgenţă în ţară, pentru a onora o invitație din partea președintelui României, Klaus Iohannis. Dragoş a fost invitat la o primă întâlnire a românilor care ocupă funcții publice peste hotare. Evenimentul va avea loc la Palatul Cotroceni, în data de 23 mai.

Săptămâna trecută, Dragoș Dolănescu a avut o întrevedere cu noul președinte ales în Costa Rica, candidatul de centru-stânga Carlos Alvarado Quesada, care a câştigat detaşat în aprilie, al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din această țară, întrunind 60,66% din voturi. Acesta are doar 38 de ani și este de profesie scriitor și jurnalist.

Luni, 21 mai, Dragoş Dolănescu va sosi în țară, pentru ca miercuri să se prezinte în fața președintelui României. Joi, fiul lui Ion Dolănescu a fost ales vicepreședintele celei de-a doua comisii legislative a Parlamentului din Costa Rica. Acesta a ieşit deputat în luna februarie, fiind singurul român ales în această funcție, într-o altă țară.

Dragoș este absolvent al Facultății de Psihologie, din București, cu specializarea în socio-psiho-pedagogie, are diplomă de doctorat în Psihiatrie și Psihologie Medicală, obținută la Facultatea Alcalá de Henares din Madrid, Spania. Este căsătorit cu Melissa și are trei copii: Maria de Jesus (19 ani), Ion (13 ani și jumătate) și Darius (7 ani și jumătate). (click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici