Denisa Șuță: Nu cred că o femeie ar avea succes în fruntea unui partid, în România. Vedeți o Margaret Thatcher în România?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Nu cred că o femeie ar putea avea succes în fruntea unui partid politic, în România”- declarații surprinzătoare, făcute la Interviurile Infinit FM, de una dintre dintre liderele politice ale Gorjului, Denisa Șuță, vicepreședinte PNL.

Întrebată dacă ar tenta-o o candidatură la șefia organizației, liberala a spus că nu, niciodată, motivând că unei femei îi este foarte dificil să lupte cu bărbații din politică.

”Sunt sinceră, este o părere personală. Sunt femeie în politică și mă confrunt cu misoginism din partea bărbaților” a declarat Șuță care, pe de altă parte, n-a exclus o candidatură la parlamentare.


1 Comentariu pentru “Denisa Șuță: Nu cred că o femeie ar avea succes în fruntea unui partid, în România. Vedeți o Margaret Thatcher în România?”

  1. Gresit . Eu stiu o femeie care poate fi sefa de partid in Romania .Veorica poate fi presedintele PSD . Pentru a l distruge de tot .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici