Șarapatin: Iohannis, de rea-credință. Dăncilă este un om onest

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Viorica Dăncilă este un om onest și cu bune intenții. Iohannis este de rea credință la adresa poporului român” comentează deputatul PSD Elvira Șarapatin, după ce Ludovic Orban a depus, joi, la Parchetul General, plângere penală împotriva premierului pentru înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Plângerea penală îl vizează și pe Liviu Dragnea. Printr-un comunicat de presă, social-democrații de la Gorj îl acuză pe șeful statului că vrea s-o dea jos pe Dăncilă, așa cum a  procedat și cu Ponta, în 2015.

Social-democrații pun tunurile pe Klaus Iohannis, acuzându-l că vrea să-și instaleze, din nou, propriul guvern ignorând voința poporului, exprimată în alegerile din 2016.

”Este de rea credință la adresa poporului. Abuzează de funcție și de puterea pe care o are” spune deputatul Elvira Șarapatin, susținătoare a premierului Viorica Dăncilă.

Cosmin Pigui, primarul PSD din Peștișani, îl acuză pe șeful statului c-a dat o lovitură de stat în 2015, prin îndepărtarea guvernului Ponta.

”Nu cred că PSD va mai accepta dictatura neamțului de la Cotroceni” comentează edilul.

Revoltat este și Ion Stamatoiu, primarul social-democrat al comunei Scoarța.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, este indignat că PSD sugerează, prin comunicarea publică, faptul că liberalii ar avea vreo legătură cu tragedia de la Colectiv. Comunicatul PSD remis la Gorj se încheie cu următoarea frază: ”Întrebarea pe care ne-o punem și care ne înspăimântă este: la ce au de gând să dea foc acum?”.

Cât despre plângerea penală depusă de Ludovic Orban, Vâlceanu zice că transmite mesajul că și politicienii trebuie să respecte legea.

Dan Ilie Morega îl consideră pe Liviu Dragnea vinovat de întregul scandal. Crede că singurul obiectiv al liderului PSD este să ajungă la Cotroceni.

Morega mai spune că atât președintele cât și premierul aveau suficiente probleme de rezolvat pentru țară, în loc să stârnească un scandal internațional.


2 Comentarii pentru “Șarapatin: Iohannis, de rea-credință. Dăncilă este un om onest”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Tante ElVira , vezi ca Veorica e la fel de patrunsa de bunacredinta fata de tara precum erai matale la alegerile parlamentare cand desi erai pe lista PSD Gorj ai votat cu independentul lui Peste Calinoiu .Asa ca mergi matale la pascut si lasa politica . Sau la cratita .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici