Lenny Kravitz – It’s Enough

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După o pauză de 4 ani, Lenny Kravitz a revenit cu noul single ”It’s Enough”. Piesa trage un semnal de alarmă cu privire la aspecte socio-politice care mențin o stare de conflict: căsătoriile dintre persoane de același sex, rasism, bombe nucleare, războaie, lideri politici corupți.

“Oamenii pun piciorul în prag. M-am săturat de rasism. M-am săturat de război. M-am săturat de distrugerea mediului, de lăcomia și de lipsa de onestitate a liderilor lumii. Trebuie să ne întoarcem pe calea care ne duce înainte, spre o mai bună înțelegere a lucrurilor”, a declarat Lenny Kravitz, explicând conținutul noului său videoclip ”It’s Enough”.

Mesajul artistului străbate și pe refrenul piesei.

”Când va reuși iubirea să contrabalansese setea de putere? / Când vom accepta adevărul / Și le vom permite inimilor noastre să înflorească”, întreabă Lenny Krevitz.

Noul single ”It’s Enough” va fi inclus pe cel de-al 11-lea material de studio al lui Lenny Kravitz, ”Raise Vibration”, disc programat pentru lansare pe 7 septembrie. Noul album s-a lăsat ceva vreme așteptat, Lenny Kravitz mărturisind că s-a lovit de așa-zisul ”blocaj al scriitorului”. Ulterior, piesele ”au venit la el” într-o noapte, în timp ce stătea în pat.

”Mi-am dat seama: <<Asta e>>. Asta am așteptat. Iar din momentul în care am început să compun, totul a început să curgă de la sine, ideile au început să iasă din mine. Am visat întregul album”, a povestit Lenny într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

”Raise Vibration” a fost înregistrat în studioul lui Kravitz din Bahamas, rocker-ul fiind acompaniat de chitaristul Craig Ross. Discul conține 12 piese noi.

1 Comentariu pentru “Lenny Kravitz – It’s Enough”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici