Jianu l-a lăsat pe Morega FĂRĂ ATRIBUȚII. Morega: Este o RUȘINE pentru mine că mă regăsesc în această echipă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Este din nou scandal la Motru. Viceprimarul Morega a fost lăsat fără atribuții de primarul Jianu. Decizia a intrat în vigoare pe 14 mai. ”M-au deranjat incompetența și reaua-credință. Morega este un bugetar de lux!” își explică Jianu decizia. La rândul său, actualul viceprimar spune că-i este rușine că lucrează în administrația Jianu și ia în calcul demisia.

Cosmin Morega a fost lăsat fără atribuții de Gigel Jianu. La Interviurile Infinit FM, într-o dispută cu liberalul Mihai Paraschiv, viceprimarul PSD de Motru a explicat că supărarea edilului PNL a apărut după ce i-a semnalat că n-au fost corect efectuate lucrările de închidere a gropii de gunoi.

Paraschiv a comentat că nu cearta pe groapa de gunoi, ci neîndeplinirea corespunzătoare a atribuțiilor a generat decizia primarului Jianu.

Morega a afirmat că lucrarea de închidere a gropii de gunoi n-a fost efectuată conform caietului de sarcini.

Gigel Jianu susține, însă, că decizia sa nu are legătură cu semnalul tras de Cosmin Morega privind groapa de gunoi. Îl acuză pe viceprimar de ”incompetență și rea credință”.

La Radio Infinit, Cosmin Morega a mai spus că-i este rușine că se regăsește în echipa lui Jianu și că s-a gândit inclusiv să-și dea demisia din funcția de viceprimar.

Jianu zice că este strict problema lui Morega dacă demisionează. Îl consideră ”un bugetar de lux care nu a venit niciodată cu o soluție pentru oraș” ci numai cu acuzații.


1 Comentariu pentru “Jianu l-a lăsat pe Morega FĂRĂ ATRIBUȚII. Morega: Este o RUȘINE pentru mine că mă regăsesc în această echipă”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici