Destrăbălare TOTALĂ pe bani publici: Suma fabuloasă cheltuită de TVR la Eurovision. Număr record de persoane în delegaţie

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Un nou scandal ia amploare în televiziunea publică. După dezvăluirile lui Dragoş Pătraru, acum ies la iveală alte lucruri incredibile din TVR. Destrăbălarea pe bani publici continuă. S-a aflat suma cheltuită de TVR la Eurovision, dar şi numărul record de persoane deplasat în Portugalia.

Deplasarea echipei TVR la Lisabona a costat 214.011 lei (50.000 de euro) la care s-a adăugat taxa de participare, de trei ori mai mare, 670.003 lei.

“Astăzi am intrat în posesia decontului prezentat de către casa de producţie care s-a ocupat de deplasarea la Lisabona a întregii echipe de la TVR. (…) Decontul a fost prezentat ieri (n.r. – luni) în Consiliul de Administraţie. Sper că atunci când vom analiza acest raport de activitate al SRTv veţi ţine cont şi de aceste lucruri. Acest decont mie mi-a atras atenţia printr-o chestie extrem de importantă. La Lisabona s-au deplasat 24 de persoane, dintre care numai şase erau membri ai formaţiei care a concurat la Eurovision, iar 18 persoane, în frunte cu doamna director general (Doina Gradea – n.r.), au fost membri ai staff-ului, care s-au deplasat într-un city break prelungit”, a afirmat Ştirbu, conform Agerpres.

El a arătat că raportul de activitate al SRTv pe anul 2017 se află pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite şi că probabil comisiile de cultură ale Parlamentului vor fi sesizate săptămâna viitoare cu acest document. Delegaţia României la Eurovision a fost formată din 24 de persoane, în frunte cu preşedintele-director general al SRTv, Doina Gradea. Trupa Humans, care a reprezentat România la Eurovision, a fost formată din şase persoane şi s-a aflat la Lisabona în perioada 30 aprilie – 13 mai. Doina Gradea a fost prezentă la Lisabona în perioada 9-13 mai. (bugetul.ro)

1 Comentariu pentru “Destrăbălare TOTALĂ pe bani publici: Suma fabuloasă cheltuită de TVR la Eurovision. Număr record de persoane în delegaţie”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici