SCANDAL total în Gorj după SPOVEDANII. Diaconescu, în război cu Fugaru. PROTOCOLUL din 2004

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Este SCANDAL total în Gorj, după spovedaniile lui Diaconescu și Grivei. Puiu Diaconescu este hotărât să demonstreze că Ion Fugaru a plecat din poliție din cauza unor probleme psihice. Cei doi s-au contrat și, luni, în emisiunea Interviurile Infinit FM. Totul după ce Fugaru a prezentat protocolul încheiat de PRM, PNL, PD și PUR în 2004, și l-a acuzat pe Puiu Diaconescu c-ar fi făcut, recent, o înțelegere cu PSD pentru a trece la acest partid împreună cu alți primari liberali.

Ion Fugaru a prezentat, la Interviurile Infinit FM, o copie după protocolul încheiat, în 2004, de cele patru partide care își doreau ”să elimine monopolul PSD în Gorj”. Anterior, Puiu Diaconescu declarase că n-ar fi fost încheiată o astfel de înțelegere.

Fugaru a mai declarat că Puiu Diaconescu ar intenționa să treacă la PSD, după demisia din Partidul Național Liberal și că ar fi avut loc negocieri pe această temă, în care s-ar fi adus în discuție inclusiv șefia Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj.

Puiu Diaconescu a intervenit în emisiune pentru a-i aduce reproșuri lui Ion Fugaru. Printre altele, a afirmat că fostul viceprimar din Târgu-Cărbunești ar fi încasat pensie, vreme de 15 ani, pe un diagnostic medical care l-ar fi făcut inapt pentru munca în poliție.

Fostul vicepreședinte liberal ne-a cerut un drept la replică și după emisiune pentru a anunța că face tot felul de demersuri legale pentru a demonstra că Ion Fugaru a primit, în urmă cu mai mulți ani, un diagnostic de suferind ”de o boală foarte gravă a sistemului nervos”.

Ion Fugaru susține, însă, că nu are nimic de ascuns, că n-a fost niciodată declarat inapt militar ori pensionat pe caz de boală. Crede că Puiu Diaconescu face astfel de declarații ”din disperarea de a-și proteja imaginea publică”.


1 Comentariu pentru “SCANDAL total în Gorj după SPOVEDANII. Diaconescu, în război cu Fugaru. PROTOCOLUL din 2004”

  1. Mai nea’ Diaconescule , vezi ca smecheria prin care incerci sa creezi un scandal mai mare decat cel al tradarii nu mai poate acoperi marsaviile politice savarsite de tine , un comunist imputit care ai contribuit la decimarea tinerilor din Gorj , la declansarea unui adevarat exod al gorjenilor de buna credinta care au fost nevoiti sa emigreze in alte tari urmare a manevrelor dolosive ale gastii comuniste din care faci parte . ai distrus Gorjul si vii cu tupeu in fata noastra sa ne dai lectii , sa ne tii lectii de moralitate ? ‘rati ai dracu’ de comunisti imputiti .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici