NOUTĂȚI din procesul Pandurii-acționari

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Procesul dintre Pandurii și acționarii cărora clubul le cere finanțarea din ultimii ani a fost amânat, din nou, de instanță.

De această dată, judecătorul de caz urmează să stabilească obiectivele pe care trebuie să le atingă o expertiză ce urmează să fie realizată. Fiecare dintre acționarii clubului a avut posibilitatea să depună o listă cu propriile obiective, după care instanța va stabili o listă finală cu obiectivele pe care trebuie să le aibă în vedere expertul.

Propunerile acționarilor vizează în special modul în care aceștia au finanțat clubul, de-a lungul anilor, și modul în care s-au cheltuit banii, până în momentul intrării în insolvență. Răspunsul din partea expertului desemnat de instanță ar trebui primit până la începutul lunii iunie, următorul termen în dosar fiind stabilit pentru jumătatea lunii viitoare.

Câteva zile mai târziu, tot în iunie, ar urma să aibă loc un nou termen în procesul de faliment al Clubului Pandurii, până atunci urmând să se încheie și campionatul Ligii a II-a. Procesul respectiv a primit, la începutul primăverii, un termen mai lung tocmai în speranța va fi luată o decizie și în dosarul privind eventuala obligare a acționarilor să-și achite datoriile din trecut.

Administratorul special al clubului, Marin Golea, a cerut, în instanță, ca fiecare acționar de la Pandurii să fie obligat să își achite contribuțiile financiare la care s-a angajat de-a lungul anilor. Golea a calculat că milioane de euro nu au mai fost virate în conturile clubului și, astfel, s-a ajuns la situația actuală, în care echipa se zbate să supraviețuiască în Liga a II-a fără nici un sprijin din partea principalilor săi acționari.

1 Comentariu pentru “NOUTĂȚI din procesul Pandurii-acționari”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici