Golea a scăpat, momentan, de DEMITERE. ”Acționarii au fost cei care M-AU PĂRĂSIT”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marin Golea n-a mai fost demis din funcția de administrator special al Clubului Pandurii Târgu-Jiu, în ședința AGA de joi, deși acesta a fost singurul punct de pe ordinea de zi.

Viceprimarul Aurel Popescu a participat la discuții, în calitate de reprezentant al municipalității și spune că decizia schimbării lui Golea a fost amânată.

Administratorul judiciar va face o nouă convocare a membrilor asociați, în perioada următoare. Va fi invitat și Marin Golea pentru a prezenta activitatea clubului de fotbal și a lămuri acuzațiile lansate la adresa acționarilor, în spațiul public.

Aurel Popescu a explicat și de ce Artego a semnat hârtia de convocare a ședinței AGA, deși anunțase că se retrage din acționariatul clubului de fotbal.

Marin Golea nu a fost prezent la ședința AGA, fiind la FRF pentru obținerea licenței Pandurilor. Administratorul special zice că acționarii trebuie să vină cu argumente temeinice, dacă vor să-l schimbe din funcție.

Golea crede că i-a deranjat pe acționarii clubului după ce i-a dat în judecată, cerându-le salariu de 9000 de lei lunar. Spune că nu el l-a fixat, ci chiar acționarii.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici