Prunariu: Sala Sporturilor trebuie deschisă pentru antrenamente. Atunci, la ce-am mai făcut-o?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihai Prunariu consideră ”neinspirată” declarația primarului Marcel Romanescu că Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va fi folosită numai pentru meciuri oficiale.

”Trebuie deschisă pentru antrenamente. Jucătorii trebuie să se obișnuiască cu suprafața de joc. Nu poți ține ceva nou închis pe motiv că se uzează” a comentat directorul Clubului Sportiv Pandurii, la Interviurile Infinit FM.

Recent inaugurată, Sala Sporturilor din Târgu-Jiu este, deocamdată, închisă. Nu poate fi folosită pentru că n-au fost cumpărate porțile, tabelele și coșurile de baschet.

CS Pandurii are în structură atletism, box, lupte și radio-amatorism. Mihai Prunariu a anunțat că-și dorește să aducă la Târgu-Jiu  o competiție națională de lupte.

”Primăria are obligația legală de a ne pune la dispoziție sala polivalentă. Sperăm ca, din vară, să mutăm luptele acolo” a declarat directorul clubului sportiv.

Primarul Marcel Romanescu recunoaște că a făcut declarația referitoare la folosirea Sălii Sporturilor doar pentru meciurile oficiale, din dorința de a preveni degradarea.

”În condițiile în care vor exista mai multe solicitări, vom discuta în consiliul local și le vom da posibilitatea echipelor să-și facă antrenamente” anunță edilul.


1 Comentariu pentru “Prunariu: Sala Sporturilor trebuie deschisă pentru antrenamente. Atunci, la ce-am mai făcut-o?”

  1. De data asta Prunariu are dreptate , sala nu poate fi tinuta inchisa pentru a nu ,,,,,se degrada . sa fim seriosi , Romanescu crede ca Sala poate fi protejata precum televizoarele acoperite de batranele de pana in 1989 cu mileuri din macrame’ ?.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici