N-a glumit! I-a venit ideea CANDIDATURII la Muntele Athos!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

N-a fost o glumă! Lui Mihai Prunariu i-a venit ideea unei candidaturi la Primăria Târgu-Jiu în timpul unui pelerinaj la Muntele Athos.

”Am stat acolo aproape o săptămână, m-am rugat și m-am gândit la ce am de făcut în viață. Mi-am dat seama că îmi trebuie o nouă provocare” a povestit vicepreședintele PSD Gorj, la Interviurile Infinit FM.

Prunariu a mai intrat în bătălii electorale. În 2012, candida din partea PPDD la președinția Consiliului Județean Gorj, obținând 4000 de voturi peste partid. În 2020, ar vrea să-și verifice, din nou, potențialul electoral.

Fostul președinte al Pandurilor este dispus să încerce o candidatură și ca independent la Primăria Târgu-Jiu, dacă PSD nu-l va susține.

Mihai Prunariu are trei nemulțumiri majore legate de municipiul Târgu-Jiu: faptul că Brâncuși este insuficient valorificat, aglomerația și lipsa investitorilor. Pentru toate are soluții pe care le-ar aplica dacă ar ajunge primar.


1 Comentariu pentru “N-a glumit! I-a venit ideea CANDIDATURII la Muntele Athos!”

  1. Daca te ai gandit ce ai de facut in viata ,,,,,,primul pas ar fi sa te lasi de beutura . Dupa aceea sa te rogi la Muntele Atos pentru pacatul de a distruge Pandurii . Si sa pui niste lumanari de sufletul clubului .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici