Manta: Călinoiu ar trebui să înceapă de jos. Puțin probabil să fie, imediat, lider

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pantelimon Manta nu exclude o revenire a lui Ion Călinoiu la vârful PSD Gorj. Nu imediat, însă, ci pe parcurs.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici, săptămâna trecută. Fostul prefect i-a recomandat fostului președinte al Consiliului Județean să candideze la Primăria Târgu-Jiu, dacă vrea să-și arate valoarea politică. Călinoiu a replicat că Manta ”latră la lună”.

”Timp de 25 de ani, Călinoiu a fost ales pe listă de partid. Am zis să încerce o luptă directă ca să demonstreze că are trecere la electorat” explică Pantelimon Manta recomandarea făcută.

În ciuda tensiunilor din ultimele săptămâni, din cadrul PSD Gorj, generate de anunțul revenirii lui Ion Călinoiu, Pantelimon Manta nu exclude o astfel de variantă.

Fostul șef de la județ a declarat, mereu, că este social-democrat convins și că, de fapt, candidatura sa ca independent la alegerile parlamentare din 2016, a ajutat partidul.

1 Comentariu pentru “Manta: Călinoiu ar trebui să înceapă de jos. Puțin probabil să fie, imediat, lider”

  1. Felicitari dle Profesor Manta , Calinoiu ,veneticul de la Valcea , cel care a distrus Gorjul trebuie sa inceapa de la zero , sa inceapa ca maturator la Polaris .Un venetic de la Valcea nu l poate face javra pe prof Manta , un gorjean get-beget .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici