Marcel Romanescu: Nu putem discuta despre un ȘEF de campanie

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Nu putem discuta despre un ȘEF de campanie”. Marcel Romanescu, reacție după declarațiile lui Dan Vâlceanu de joi. Liderul PNL Gorj a  povestit, într-o conferință de presă, ce strategie a fost adoptată pentru ca Romanescu să ajungă primar la Târgu-Jiu. Vâlceanu a spus că i-a fost șef de campanie și că a capacitat organizațiile din teritoriu, fiind contactate mii de oameni. Numai că, Romanescu spune că s-a bazat mai mult pe organizația municipală și că n-a avut șef de campanie.

Liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a dat asigurări, joi, într-o conferință de presă  că întreg partidul s-a implicat trup și suflet pentru câștigarea alegerilor de anul trecut, de la Târgu-Jiu, mii de oameni fiind contactați.

Marcel Romanescu, însă, afirmă că Dan Vâlceanu nu i-a fost șef de campanie. În plus, spune că echipa pe care singur și-a făcut-o a funcționat foarte bine, dovadă c-a și câștigat primăria.

Romanescu declară, în continuare, că există oameni în PNL Gorj care nu s-au implicat în alegerile de anul trecut. Refuză, însă, să-i nominalizeze.

Pe facebook, susținătorii lui Romanescu au pus tunurile pe Dan Vâlceanu, după conferința de presă de joi. Leonida Belgher anunță dezvăluiri despre liderul liberal.

Și Ion Fugaru s-a arătat indignat. Spune că, în comunicatele de presă ale PNL Gorj, abia dacă este menționat primarul Marcel Romanescu, referindu-se mai mult la activitatea deputatului Dan Vâlceanu.

Eduard Berca, în schimb, îi dă dreptate lui Dan Vâlceanu. Prim-vicepreședintele de la municipiu spune că strategia de campanie a fost aplicată exact cum a spus deputatul.

Berca îi cere lui Romanescu să dezvăluie care sunt persoanele ce nu au muncit în campania sa electorală. Liberalul zice că Vâlceanu a cerut implicare totală pentru câștigarea Primăriei Târgu-Jiu.

2 Comentarii pentru “Marcel Romanescu: Nu putem discuta despre un ȘEF de campanie”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Dan Valceanu a devenit paranoic .Probabil o fi fost seful de campanie al candidatului psd Aurel Popescu dar nu si mai aduce aminte.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici