Termocentralele, rămase fără PAZĂ? Rușeț: Lucrurile au intrat în normal

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Situație CRITICĂ în CE Oltenia. Termocentralele au rămas, marți dimineață, fără pază.

”Situația este gravă. Din 195 de posturi de pază, erau acoperite doar 10-12 de angajați ai firmei din Caracal, peste 130 erau libere, restul fiind asigurate de oameni nepregătiți din cadrul companiei” afirmă Viorel Caragea.

Conform informațiilor apărute în presă, firmele de pază, care au avut contract până pe 30 aprilie, şi-au retras oamenii din dispozitiv pe 1 mai, la ora 0.00. Firma din Caracal căreia i-a fost atribuit contractul, începând din 1 mai, nu a avut oameni care să preia paza.

Ion Rușeț, consilierul managerului CE Oltenia, susține c-au apărut inconveniente de predare-primire între firmele de pază.

”La ora la care discutăm, lucrurile au intrat în normal” dă asigurări reprezentantul administrației.

Licitația pentru paza pentru 1 an, la Complexul Energetic Oltenia, a fost contestată. Firma din Caracal are contract cu CEO pe numai trei luni, câștigat la un tarif foarte mic de numai 10 lei/ora.


1 Comentariu pentru “Termocentralele, rămase fără PAZĂ? Rușeț: Lucrurile au intrat în normal”

  1. Ba esti nebun!

    “Ion Rușeț, consilierul managerului CE Oltenia, susține c-au apărut inconveniente de predare-primire între firmele de pază”- ba Ruset tu esti nebun!? ce treaba a avut predarea primirea intre firmele de paza daca nu sunt oameni in posturi si daca unde sunt sunt ba ai CEO-ului…. ii plateste cumva firma de paza??? ba oameni neangajati si fara echipament si dotare aferenta. Pai ba….daca nu aveti nevoie de paza si e normalitate asa…de ce dracu mai apelati la societati specializate…luati ba rromi sa pazeasca sa nu se mai chinuie sa fure trecand de “agenti 007″ nedotati. Si va rezolva aste intr-o luna de va lasa si fara roti masini

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici