Cătălin Brăilă, noua achiziție a PSD Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cătălin Brăilă, fiul patronului Hotelului Brâncuși din Târgu-Jiu, este, de astăzi, social-democrat cu acte în regulă.

În urmă cu doi ani, Brăilă părăsea PMP Gorj, unde conducea organizația de tineret. Acum a ajuns în tabăra PSD. Purtătorul de cuvânt, Anca Bordușanu, i-a urat bun venit.

Cătălin Brăilă a explicat că ales PSD pentru că este cel mai puternic partid din România, dar și pentru că are o relație foarte bună și cu liderii organizației, Mihai Weber, Cosmin Popescu și Aurel Popescu. Deocamdată nu vizează nicio funcție de conducere.


1 Comentariu pentru “Cătălin Brăilă, noua achiziție a PSD Gorj”

  1. Hai mai ,,,,,,, Te ai inscris acum in PSD ????? Pai nu erai acolo impreuna cu toata famiglia de peste 20 de ani ? Nu cu sprijinul si complicitatea PCR, FSN , PDSR . PSD a pus mana taticul tau pe Hotelul Brancusi fostul hotel al Partidului Comunist ? Nu cu sprijinul lui Carciumaru si al PSD Tg Jiu a extins batranul tau tata sala de nunti pe terenul Parcului Central ,,,,,Brancusi ? Fara nici un fel de autorizatie , peste drum de Prefectura , Consiliul Judetean ,Inspectia in Constructii , in spatele Politiei Judetene Gorj si al SRI , Sectia Judeteana Gorj , si nimeni din institutiile statului nu a vazut si nu a auzit nimic ? Si toti indivizii astia platiti din banii nostri cu bani grei si au facut nuntile si botezurile lor , ale copiilor si nepotilor in respectiva sala de nunti ? Nu le a fost frica la nici unul ca le poate pica tavanul acestei constructii fara autorizatie in cap ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici