Fostul șef al Secției Urologie a pierdut procesul cu ANI

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Un medic gorjean a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate care l-a declarat incompatibil, în vara anului trecut.

Vasile Bălășoiu a fost acuzat de inspectorii de integritate că, vreme de 10 ani, până în 2016, a fost atât șef al Secției Urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cât și administrator al propriului cabinet medical.

Bălășoiu a contestat decizia ANI la Curtea de Apel Craiova. Magistrații i-au respins, însă, cererea de anulare a raportului Agenției de Integritate și, ca urmare, medicul rămâne incompatibil. Sentința nu este definitivă.

1 Comentariu pentru “Fostul șef al Secției Urologie a pierdut procesul cu ANI”

  1. statistic, romania a pierdut 4 milioane de oameni in 27 de ani ( emigrare plus natalitate negativa ) statisticile aratau ca undeva prin 2010-2011 peste 2,5 milioane erau numai in spania, italia, germania, ungaria si marea britanie ( atat aia cu acte cat si fara acte românii constituie principala minoritate de străini cu rezidenţă în străinătate în Spania, Italia şi Ungaria ) 1.100.000 sunt legal cu acte in italia, 800.000 in spania, 300.000 in Germania cam la fel cu UK etc Am pierdut in ultimii 25 de ani 17% din populatia Romaniei si Cifrele vin de la Organizatia Natiunilor Unite !!!!!!! din Siria, pana in anul 2015 fugisera peste 4 milioane

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici