Au venit la Bursă ca să nu piardă șomajul. Pănescu: O să le cer guvernanților să aducă REFUGIAȚI

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Bursa locurilor de muncă, luată cu asalt, astăzi, la Târgu-Jiu. Aproape 1000 de persoane i-au trecut pragul.

Aglomerația a fost foarte mare și pentru că numărul locurilor de muncă a crescut, oferta angajatorilor fiind mult mai bogată ca-n alți ani. Firme, care au investit deja în platforma de la Rostramo sau care urmează să vină în Gorj, caută oameni în diverse domenii.

Nu toți cei care au venit la Bursă erau interesați, însă, de un loc de muncă. Unii, foști angajați ai Complexului Energetic Oltenia, voiau doar să-și vizeze carnetul de șomer.

Bebe Ionică, om de afaceri și vicepreședinte PSD, le-a oferit gorjenilor fără serviciu posibilitatea de a se înscrie la un curs gratuit de antreprenoriat.

Multe dintre locurile de muncă oferite la bursă au rămas neocupate. Inclusiv cele puse la dispoziție de șeful Asociației Concesionarilor, Constantin Pănescu, la pensiunea sa din Rânca. Omul de afaceri obișnuiește să aducă forță de muncă din Republica Moldova.

Directorul Agenției Județene de Șomaj, Romeo Chiriac, a declarat că șomerii au obligația să participe la acțiunile organizate de instituție, inclusiv la bursele de locuri de muncă, altfel riscând să-și piardă indemnizația.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici