Morega: Și Florescu va ridica pretenții la ȘEFIA PSD Gorj. Caragea: Florescu nu reprezintă un pericol pentru nimeni

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dan Ilie Morega crede că și prefectul Ciprian Florescu va emite pretenții la președinția PSD Gorj, după apariția Codului Administrativ care-i va da voie să facă politică. Alții sunt convinși, însă, că Florescu, considerat drept ”omul lui Ponta”, nu va mișca în front pentru a nu-și periclita cariera. Trei lucruri importante va aduce noul Cod: depolitizarea funcției prefectului, posibilitatea de a schimba rapid șefii de deconcentrate și vot cu majoritate simplă, în consiliile locale, pe hotărârile de patrimoniu.

Dan Ilie Morega se așteaptă ca prefectul Ciprian Florescu să ridice pretenții la șefia PSD Gorj, după ce va reîncepe să facă politică.

Președintele Institutului de Politici Publice exclude varianta ca Florescu să se alăture taberei Cârciumaru-Călinoiu, din cadrul PSD Gorj. Îl vede, mai degrabă, alături de tandemul Weber-Cosmin Popescu.

Morega nu vede cu ochi buni faptul că noul Cod Administrativ va aduce oamenii partidului aflat la guvernare la șefia deconcentratelor.

Viorel Caragea este sigur, însă, că Ciprian Florescu nu va ridica pretenții la șefia PSD Gorj, pentru a nu-și periclita cariera. Cât despre deconcentrate, spune că e o grămadă de pesediști care abia așteaptă Codul Administrativ pentru a pune mâna pe funcțiile de conducere.

Nici Ion Fugaru nu crede că Ciprian Florescu va avea forța de a crea un grup în PSD Gorj.

Deputatul liberal Dan Vâlceanu critică intenția social-democraților de a repolitiza postul de prefect. Zice că scoaterea funcției în afara politicului a fost o condiție de aderare la Uniunea Europeană.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici