Vrea parlamentar? Popeangă: Bătaia lui Călinoiu este 2020

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Informația că Ion Călinoiu și-ar dori un post pe listă, la parlamentarele din 2020, dezbătută în politica din Gorj, în ultimele zile. Anunțul revenirii fostului șef de la județ pe o poziție importantă în PSD a tulburat rău apele în organizație. Opozanții lui Călinoiu au strâns semnături de susținere a tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu. Opinia lui Pantelimon Manta este că atât Ion Călinoiu cât și Florin Cârciumaru sunt deja istorie în politica gorjeană. Dan Ilie Morega are informații peste 50 de organizații din județ ar fi ostile fostului președinte al Consiliului Județean.

Fostul deputat Vasile Popeangă a comentat, la Interviurile Infinit FM, că Ion Călinoiu ar viza o candidatură în 2020, prin revenirea în PSD Gorj.

Dan Ilie Morega crede că Ion Călinoiu urmărește, într-adevăr, un mandat parlamentar în 2020. În plus, este de părere că fostul șef de la județ ar viza și îndepărtarea deputatului Mihai Weber din funcția de președinte executiv al PSD Gorj. Numai că, mare parte din organizațiile partidului din județ i-ar fi ostile.

Unii dintre primari vorbeau despre susținerea lui Cosmin Popescu pentru un mandat de parlamentar, în 2020. Dan Ilie Morega crede, însă, că actualul președinte al Consiliului Județean ar trebui să rămână aici, pentru cel puțin încă 4 ani.

În opinia lui Pantelimon Manta, Ion Călinoiu dar și Florin Cârciumaru ar fi deja istorie în politica gorjeană. Le recomandă să recâștige Târgu-Jiul, în 2020, pentru a-și demonstra valoarea pe care o reclamă.

Manta crede că Florin Cârciumaru și-l dorește pe Ion Călinoiu alături, pentru a se menține la șefia PSD Gorj.

Ion Fugaru nu crede că Ion Călinoiu va reveni în conducerea PSD Gorj, câtă vreme Liviu Dragnea conduce partidul.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici