The Weeknd – Call Out My Name

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

The Weeknd a lansat videoclipul piesei “Call Out My Name”. Melodia este extrasă de pe EP-ul “My Dear Melancholy”, lansat la sfârșitul lunii martie 2018.

Videoclipul este regizat de Grant Singer, alături de care The Weeknd a mai colaborat și pentru “Starboy” și “The Hills”.

“My Dear Melancholy” a debutat fără teasere şi fără o promovare în prealabil, ca o surpriză pentru fanii din toată lumea.

Include șase piese noi, care pot fi ascultate în întregime pe YouTube. Albumul a ajuns pe primul loc în topul Billboard. Totodată, materialul “My Dear Melancholy” este și cel mai scurt album care devine no 1 în aproape opt ani.

The Weeknd a fost numit de John Norris de la MTV “cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”. Albumul său de debut, “Kiss Land”, a fost lansat în 2013 și s-a clasat pe poziția a 2-a în US Billboard 200. Cea mai bună poziție obținută în topul single-urilor a fost obținută de piesa “Earned It”, care a urcat până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100, clasându-se totodată în fruntea clasamentelor UK R&B, US Mainstream Top 40, US Rhythmic, US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici