Delia, pusă de tată să se îmbrace decent la botezul nepoatei

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Emoții mari, duminică, pentru Delia Matache (36 de ani) și soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi au fost nași de botez pentru nepoțica lor, Jessica, fiica Oanei şi a lui Răzvan Miheţ. Fericitul eveniment a reușit să strângă laolaltă toată familia, pentru că a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie la Muntele Athos.

Duminică, ora 14.00, biserica Naşterii Maicii Domnului, din Dorobanţi. Zona s-a umplut de ziarişti, fotoreporteri şi cameramani, căci acolo urma să aibă loc unul dintre cele mai aşteptate botezuri-VIP. Oana, sora cea mică a Deliei, şi-a creştinat fetiţa născut în decembrie, anul trecut, iar naşă a fost chiar celebra solistă, alături de soţul ei, Răzvan Munteanu. Aproximativ 30 de persoane, prieteni şi rude, au fost prezente, iar pe lângă drăgălaşa bebeluşă, în centrul atenţiei au fost şi naşii, datorită ţinutelor şic.

Delia a purtat o rochie de culoare aurie, peste genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc înalt, iar Răzvan a ales un sacou negru cu dungi albe, pantaloni negri și adidași cu talpă albă. Jurata de la “iUmor” (Antena 1) a fost atentă ca şi coafura să fie una specială, iar înainte de botez şi-a făcut părul albastru, cu şuviţe verzi.

Şi sora ei a fost ca o zână, că doar nu degeaba e poreclită Oana Cosânzeana. A purtat o rochie midi, argintie, iar pe cap a purtat o coroniţă din flori, la fel ca micuţa Jessica. De altfel, tatăl lor, om cu frică de Dumnezeu şi cu respect pentru biserică, şi-a dorit ca fetele să aibă apariţii cuminţi la slujba de botez.

“A fost o bucurie mare când mi-am strâns pentru prima dată nepoata în brațe. Am sfătuit-o pe Oana să-şi crească fetiţa în dragoste și înţelegere. Este foarte important să ne creștem copilul în spiritul creștin, mai mult decât a le da nu știu ce case, moșteniri sau averi. Asta este cea mai importantă moștenire, educația, iar educația trebuie să fie creștină. Înainte de botez, am întrebat-o pe Oana cum se îmbracă și văd că s-a îmbrăcat decent. Asta pentru că ești în fața lui Dumnezeu și trebuie să ai grijă. Şi de Delia mi-a plăcut cum s-a îmbrăcat, sunt mulţumit”, a declarat Ion Matache pentru Click!.

Tinerii părinţi au spus că ceremonia a decurs aşa cum şi-au dorit şi că Jessica a fost foarte cuminte.

“A fost totul foarte liniștit, fata a plâns puțin în biserică. Nici nu a scufundat-o preotul, au făcut totul foarte civilizat. Pe lângă numele de Jessica, pe fetiță o mai cheamă și Cristina” a zis Oana, vizibil emoționată.

De nerecunoscut a fost şi bunica Gina Matache, mama surorilor Delia şi Oana. A fost tare elegantă şi emoţionată.

“Este firesc să ai emoții, plus că am fost cu toții, împreună. Asta a fost cel mai important, toate au mers strună! Delia și Răzvan o să plece din București, dar asta nu este o problemă, o să îi facem noi băița fetiței. Delia a avut emoții înainte de botez, pentru că nu știa ce trebuie să facă, îmi spunea că poate o ceartă părintele” a declarat Gina Matache. (click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici