Deputatul Vâlceanu se așteaptă ca PILELE din IDP să migreze către CJ Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deputatul Dan Vâlceanu critică introducerea Întreprinderii de Drumuri și Poduri în insolvență fără consultarea consilierilor județeni.

Președintele PNL Gorj spune c-ar fi trebuit dat un vot prealabil. Opinia liderului liberal este că se încearcă acoperirea unor nereguli din trecutul firmei, cum ar fi aceea că membrii Consiliului de Administrație încasau prime de câte 30.000 de lei fiecare.

Vâlceanu crede că, în perioada următoare, vom asista la o migrație a pilelor din IDP către Consiliul Județean.

Vâlceanu crede că sursa problemelor de la IDP Gorj este contractul de reabilitare a drumului Ciuperceni-Buduhala, câștigat la un preț subevaluat. Deputatul susține că societatea Consiliului Județean ar fi fost invitată să colaboreze cu Ydail, firma care a câștigat contractul de întreținere a drumurilor județene, dar a refuzat.


1 Comentariu pentru “Deputatul Vâlceanu se așteaptă ca PILELE din IDP să migreze către CJ Gorj”

  1. Bagabontii care au condus si falimentat IDP Gorj au interesul ca societatea sa fie radiata de la Registrul Comertului pentru a se sterge toate urmele infractiunilor care au dus la faliment , respectiv subcontractarea lucrarilor si contractele de inchiriere utilaje de catre IDP de la Directorii IDP si sefii CJ prin interpusi .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici