Un nou SCANDAL la Albeni! Primarul a schimbat butucii de la cabinetul medicului! Stan: Se fuma și se consuma alcool!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Scandal cât casa la Albeni, în Vinerea Mare. Primarul Ionuț Stan,  în conflict cu unul dintre medicii de familie.

Consilierul local Marian Iliuși ne-a informat că edilul localității a decis să schimbe butucii la punctul de lucru al centrului de permanență, locul în care își desfășoară activitatea cadrele medicale.

”Primarul Stan nu mai permite accesul medicilor care, acum, au la dispoziție  doar o sală de tratament! A închis centrul ca și cum ar fi stăpân!” acuză Iliuși.

Medicul Ramona Hortopan ne-a declarat că este unul dintre oamenii care a pus umărul la realizarea  punctului de lucru în comuna Albeni. Doctorița a fost șocată să vadă că nu poate intra în cabinet pentru că primarul a înlocuit butucii.

Valer Iosu, liderul UNPR Albeni, consilier local, a fost primul contactat de medicul Hortopan și înștiințat de noua decizie a primarului. Deși este coleg de partid cu Ionuț Stan, Iosu îl acuză pe edil că este mânat doar de ambiții personale.

Iosu mai spune că primarul Stan nu este la primul abuz în serviciu. Amintim că edilul  a avut conflicte mari, în trecut, cu aleșii locali dar și cu niște funcționare de la primărie, cărora le-a luat calculatoarele pentru a le verifica postările de pe facebook.

Explicațiile primarului Ionuț Stan sunt halucinante. Susține c-a schimbat butucii de la ușa cabinetului medical pentru că se fuma și consuma alcool în incintă.


2 Comentarii pentru “Un nou SCANDAL la Albeni! Primarul a schimbat butucii de la cabinetul medicului! Stan: Se fuma și se consuma alcool!”

  1. Taci dracului Iliusi și Sprancenatu de învățător,veziti de sprâncenele tale negre făcute cu creionul,voi ăștia domnii mari și milostivi,faceți dracu că sunteți penibili. Și bine a făcut primaru că a închis camera,are tot dreptul!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici