Lădaru: Romanescu, primarul PAMBLICĂ

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Primarul PAMBLICĂ”- așa-l numește, mai nou, Eduard Lădaru pe Marcel Romanescu.

Liderul ALDE Târgu-Jiu l-a criticat, luni după-amiază, după ședința consiliului local, pe primarul liberal pentru faptul că nu i-a invitat și pe consilieri la inaugurarea Sălii Sporturilor.

După votarea bugetului pe acest an, Lădaru spunea că realizarea lui  Romanescu, în acest an, va consta în tăierea panglicilor la investițiile demarate de fosta administrație PSD a orașului.


1 Comentariu pentru “Lădaru: Romanescu, primarul PAMBLICĂ”

  1. Si ce ai vrea ca investitiile incepute sa nu se termine ca sunt incepute de psd, vedeti asta s-a intamplat in tara, s-au abandonat lucrari s-au deteriorat.. s-au dus si bani nostri odata cu ele… apropo de invitatie.. eu ca cetatean al orasului m-am simtit invitat public… au fost invitatii publice, tu vroiai speciala pt tine ca la nunta, pe voi nici nu trebuia sa va invite cineva, trebuia sa veniti de bun simt,dar nu stiti acum cum s-o dati dupa cires.. eu am auzit ca primarul a supus ca multumeste tituror persoanelor implicate in aceste proiecte… ce voiati sa va citeasca pomelnicul ?… ca ati spus ca nu are nici cel mai mic merit… asta e , el e primar tu ai ramas tot Ladar.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici