Belgher, indignat că senatorul Iriza este SCUTIT de impozite. ”N-am știut că avem un EROU în Gorj”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leonida Belgher, revoltat până la cer că senatorul Iriza a cerut scutire de impozite pe motiv că este revoluționar. ”Amărâții de-abia își plătesc taxele iar miliardarii vor scutiri!” constată consilierul PMP. Leonida Belgher a fost, luni după-amiază, la ședința consiliului municipal, încercând să-i convingă pe aleși să nu voteze cererea lui Iriza de scutire de la plata impozitelor. În replică, parlamentarul ALDE îl face pe fostul coleg de la PMP ”boschetar” și ”handicapat”.

Leonida Belgher se declară scârbit să mai trăiască în România. Nu știa că Scarlat Iriza este erou al Revoluției din 1989 și că asta-i dă dreptul la diverse beneficii.

Belgher a fost coleg, la PMP Gorj, cu Scarlat Iriza. Nici când erau în aceeași formațiune politică nu aveau relații bune.

Replica senatorului Iriza este dură. Îl face ”boschetar” pe consilierul PMP  și-l întreabă ce impozite a plătit el la stat, în ultimii 28 de ani.

Iriza ne-a mai spus că, tot în baza certificatului de revoluționar, a primit de la Primăria Târgu-Jiu și loc de veci gratuit în cimitirul municipal, loc pe care este dispus să i-l dea lui Belgher.

Senatorul ALDE ne-a mai anunțat și că, vineri, va depune o nouă cerere la Primăria Târgu-Jiu pentru a primi, tot în baza legii, un hectar de pământ și 200 de metri pătrați de spații comerciale. Terenul vrea să-l împartă în loturi pe care să le distribuie unor cupluri de tineri căsătoriți.

Eduard Lădaru, consilier local ALDE, spune că cererea lui Belgher de a nu-i fi acordate facilități lui Iriza n-a putut fi luată în calcul pentru că s-ar fi încălcat legea.

Pe Viorel Caragea îl  revoltă faptul că Leonida Belgher se implică în diverse probleme ale Târgu-Jiului. Crede că este folosit de primarul Marcel Romanescu.


1 Comentariu pentru “Belgher, indignat că senatorul Iriza este SCUTIT de impozite. ”N-am știut că avem un EROU în Gorj””

  1. Circasul infractor Leonida Arthur Belgher condamnat pentru furt calificat ne lecții de morală înseamnă că este vai de noi. Mai haimana citi bani. Plătești tu statului roman cînd în Declarațiile de Avere nu declari nici un leu venit ???De ce nu declari Averea ( casa de la Bumbesti _Pitic) si ameniti pe Golu ?? Ești un infractor de drept comun .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici