Liberalii cer ANULAREA concursului pentru postul de manager al SJU

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liberalii au cerut, luni, în ședința Consiliului Județean Gorj, ANULAREA concursului pentru postul de director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Procedura de concurs  a început pe 9 februarie și se va încheia pe 5 aprilie. În cursă au intrat 3 candidați: Gigel Capotă, Gheorghe Neață și Adrian Grecu. Mâine, la ora 10.00, vor avea loc prezentarea și evaluarea proiectelor de management.

Consilierul PNL Denisa Șuță a cerut anularea concursului, invocând informații apărute în presa locală cum că managerul interimar. Gigel Capotă, ar avea probleme penale.

Liberalul Victor Banța consideră în neregulă și faptul că medicul Gheorghe Neață s-a înscris la concursul pentru postul de manager, deși face parte și din Consiliului de Administrației al Spitalului Județean.

La finalul ședinței Consiliului Județean, președintele Cosmin Popescu a dat asigurări că legea va fi respectată în ceea ce privește desemnarea noului manager al SJU.

2 Comentarii pentru “Liberalii cer ANULAREA concursului pentru postul de manager al SJU”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Nea’ Cosmine , care Lege va fi respectata , cea a Omertei ? Tu fiind condamnat penal nu mai prea poti vorbi de LEGE .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici