Încă o viață curmată pe ”drumul morții”. Primarul Popescu: Să vină specialiștii, de doi ani mor oamenii pe capete! Tudor: Drumul, făcut pe vremea lui Ponta

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Nu e normal să ne îngropăm copii săptămânal! Mor oamenii pe capete pe acest tronson de drum!”. Primarul din Drăguțești  le cere specialiștilor să vină cu o soluție pentru DN 66, după ce, sâmbătă, încă un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața pe șoseaua supranumită ”drumul morții”. Ion Dumitru Popescu spune că la 50 km/h, oricine cade în șanțul betonat de pe acest drum moare. În replică, Ion Tudor șeful Secției Drumuri Naționale, zice că DN66 nu are nimic în neregulă, de vină fiind viteza. Tudor trimite săgeți către deputații Pro România Alin Văcaru și Victor Ponta care au trimis o interpelare către ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Încă o viață curmată, sâmbătă, pe ”drumul morții”. Primarul din Drăguțești este revoltat că oamenii mor pe capete pe DN66. În ultimii 2 ani, peste 20 au fost răniți ori și-au pierdut viața. Ion Dumitru Popescu cere intervenția rapidă a specialiștilor.

Nelu Popescu zice că accidentele mortale au loc în ciuda faptului că un echipaj al Poliției Rutiere stă aproape zi și noapte pe DN66. Edilul consideră că trebuie făcut ceva pentru ca mașinile să nu mai ajungă în șanțurile foarte adânci.

Și primarul din Rovinari, Robert Filip spune că trebuie luate niște măsuri pe DN66. Tânărul mort sâmbătă, Robert Cimpoieru, este fiul unei afaceriste din oraș.

Deputații PRO România, Victor Ponta și Alin Văcaru, l-au interpelat, în weekend, pe ministrul Transporturilor pe tema DN66. Văcaru ar vrea să fie trimită Corpul de Control să verifice modul în care a fost executată lucrarea.

Văcaru speră să obțină o reacție de la ministrul Șova deși, pe o altă interpelare adresată premierului Dăncilă, pe tema terenurilor de sub casele sinistraților din Albeni, n-a primit răspuns.

Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale, este ușor iritat că deputații Pro România au făcut interpelare. Zice că, în mandatul lui Victor Ponta de premier, a fost modernizat drumul Rovinari-Târgu-Jiu.

Tudor afirmă că singura soluție, pentru a nu mai apărea decese pe DN 66, este reducerea vitezei.


1 Comentariu pentru “Încă o viață curmată pe ”drumul morții”. Primarul Popescu: Să vină specialiștii, de doi ani mor oamenii pe capete! Tudor: Drumul, făcut pe vremea lui Ponta”

  1. Ma’ nea’ Tudore , poate intr o buna zi va ajunge in vreun cap de pod si vreunul dintre inteligentii tai fii . Atunci sa vecem justificarile tale de doi bani .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici