A început OMORUL la Samarinești! Davițoiu: Ardeiu, UN MITOCAN. Primar: Candidata PMP m-a reclamat la BRUXELLES!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nici n-a plecat bine primarul Ardeiu din funcție c-a și început omorul la Samarinești. Nicolae Davițoiu îl face ”mitocan” pe edil, pentru o declarație acordată cotidianului Gorjeanul, cum că viitorii candidați PNL și PMP sunt ”oameni fără moralitate”.  Marian Ardeiu o acuză însă pe reprezentanta PMP, Clara Călianu, că i-a făcut numai plângeri, inclusiv una la Bruxelles, adresată fostului premier Cioloș.

Într-o postare pe facebook, Nicolae Davițoiu, îl face ”mitocan” pe primarul din Samarinești, deranjat de modul în care i-a caracterizat pe viitorii candidați PMP și PNL. Liderul Mișcării Populare din Gorj zice că viitoarea candidată a partidului său este o doamnă respectabilă, de succes, venită de la București.

Clara Călianu, viitoarea candidată PMP, a participat și la alegerile din 2016, când a obținut în jurul a 300 de voturi.

Cât despre acuzația primarului Ardeiu privind lipsa moralității, Călianu nu se miră de astfel de vorbe. Zice că edilul s-a ocupat, în cei 10 ani cât a condus comuna, mai mult de scenarii și regii decât de bunăstarea oamenilor.

Marian Ardeiu a părut c-a și uitat că i-a făcut ”lipsiți de moralitate” pe candidații PMP și PNL. Edilul își cere scuze dar ne-a explicat de unde-i vine supărarea: Clara Călianu l-a reclamat și la Bruxelles, la Dacian Cioloș.

Ardeiu are de gând să ducă o campanie dură împotriva candidatei PMP.

Liberalii au câteva variante de candidat pe care le analizează, în această perioadă. Responsabil de zonă, vicepreședintele Gheorghe Pecingină, este convins că partidul său va câștiga alegerile pentru că este pe un trend ascendent.

2 Comentarii pentru “A început OMORUL la Samarinești! Davițoiu: Ardeiu, UN MITOCAN. Primar: Candidata PMP m-a reclamat la BRUXELLES!”

  1. Vai doamna Clara…din pacate pentru dumneavoastra sunt destui care stiu ce om corect sunteti ce trecut aveti si mai ales din ce provine “agoniseala” dumneavoastra de o viata. Rusinicaaaaa! V-ati intors in com samarinesti lup deghizat in iepure…si cand ati ajuns in curtea omulul care a vrut sa va ajute l-ati atacat.sa stiti ca daca incercati sa munciti acum nu puteti spala pacatele tineretii cand “munca” a fost necinstita.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici