Ion Tudor, scos din minți de ”aberațiile” lui Viorel Caragea

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Acest individ, din lipsă de alte ocupații, vine cu invenții” acuză Ion Tudor foarte nervos, după ce fostul șef IPJ l-a făcut să recunoască, aseară, la o televiziune locală, că a votat în locul fiului, la Congresul PSD, deși n-ar fi fost statutar. Adrian Tudor spune că tatăl său a fost trecut pe lista participanților la congres, mai întâi în calitate de membru supleant, apoi, în calitate de delegat.

Ion Tudor a votat în locul lui Adrian Tudor la Congresul PSD, deși nu era delegat. Potrivit regulamentului de vot, ecusonul de acces, mapa şi buletinele de vot ar trebui date în baza actului de identitate. Viorel Caragea l-a făcut pe Ion Tudor să recunoască această situație, miercuri seară, într-o emisiune la Tele 3.

Întrebat despre cele întâmplate, Ion Tudor aproape că a făcut o criză de nervi. Îl acuză pe Viorel Caragea că vine cu invenții din lipsă de alte activități și că face glume prostești atunci când declară că, din cauza acestei încălcări de statut, Congresul ar trebui anulat.

După o primă răbufnire, Ion Tudor s-a mai calmat și a ne-a recunoscut că a fost la Congresul PSD, dar în calitate de invitat.

Adrian Tudor susține, încă, că tatăl său se afla pe lista celor care trebuiau să participe la Congres, ca membru supleant. A devenit delegat pentru că viceprimarul Târgu-Jiului n-a putut participa.

Viorel Caragea consideră, însă, că ar trebui anulat Congresul PSD din cauza celor întâmplate. Fostul comandant IPJ a aflat că mulți dintre delegați n-au votat echipa lui Dragnea, mai exact tandemul Dăncilă-Neacșu, președinte executiv și secretar general.


1 Comentariu pentru “Ion Tudor, scos din minți de ”aberațiile” lui Viorel Caragea”

  1. Ce tupeu au acesti mameluci securisti care fac parte din famiglia Tudor ,,,,Toti papagalii astia folosesc ,,,,punctele . Cred ca e vorba de punctele negre de pe nasurile lor de betivani . Punct , Punct , Punct .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici