Ei sunt copiii Israelei! Uite ce avere moştenesc

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vestea că mama lor a murit departe de ţara natală, Israel, a căzut ca un trăsnet în familiile celor doi copii ai afaceristei.

Click i-a cunoscut în vara lui 2008, la nunta de pomină a Israelei şi a lui Liviu, eveniment care a avut loc la Complexul Tâncăbeşti, din Snagov.

Fiica Israelei, Hilla (42 de ani), cele două nepoate ale ei, Ziv şi Iuval, care la vremea aceea aveau 6, respectiv 10 ani, dar şi fiul Ianiv (44 de ani) s-au implicat total în organizarea nunţii şi s-au bucurat până la lacrimi că mama lor îmbrăcase rochia de mireasă pentru bărbatul de care era îndrăgostită-lulea, chiar dacă acesta avea cu 22 de ani mai puţin în buletin. Mai mult, pe 5 iulie 2008, fiul Ianiv a fost cel care a condus-o pe Israela la altar, la cununia religioasă care a avut loc Biserica Anglicană din Bucureşti.

Copiii au fost alături de Israela şi atunci când mama lor a decis să divorţeze de Liviu Arteni, despărţirea fiind parafată anul trecut, la notar. Iată că acum Hilla şi Ianiv, cei doi copii ai afaceristei, sunt aşteptaţi să vină de urgenţă în România, pentru a se ocupa de repatrierea trupului neînsufleţit al mamei lor.

“În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului”, a declarat, pentru Mediafax, avocatul Israelei, Rodica Bucur.

În lungul şir de mistere din jurul acestui eveniment tragic se află şi averea lăsată în urmă de Israela. În timp ce unii vorbesc despre sume fabuloase, de ordinul milioanelor de euro, vecinii afaceristei au declarat pentru Click! că aceasta nu stătea foarte bine la capitolul lichidităţi. „Era la zi cu întreţinerea, îşi plătea toate cheltuielile, însă să ştiţi că nu erau aşa cu parale multe, cum se spune pe la televizor. De multe ori, aşteptau să le vină banii de pe la televiziuni ca să-şi plătească datoriile” a declarat o vecină.

Fostă dansatoare de salsa, Israela a făcut afaceri toată viaţa, încă din timpul primului mariaj, cu israelianul Vodovoz Aurman, de care a divorţat în 1990. Pe unele le-a demarat cu credite, pe altele cu profit reinvestit. În 2010, ea şi Liviu Arteni au investit aproximativ 1 milion de euro într-o pensiune din Vişeul de Sus, Maramureş, pe care au numit-o ”Casa Livisra” şi care în primii ani de la inaugurare a fost plină de turişti. În 2016 au pus-o însă a vânzare pentru preţul de 800.000 €. În timpul mariajului cu Liviu, Israela a locuit într-un apartament din Bucureşti, situat în strada Mihail Kogălniceanu, acolo unde, de altfel, a şi fost găsită fără suflare, în ziua de 9 martie.

Apartamentul, construit în 1938, a fost achiziţionat cu 104.000 de euro şi renovat din temelii, după gusturile şi nevoile celor doi miri.

“Avea cinci cămăruţe, holişoare şi debarale. Din ’38 nu a fost niciodată renovat, aşa că imaginaţi-vă cum arăta. L-am transformat în 3 camere open space şi am schimbat absolut tot, de la ţevărie, până la podea şi pereţi”, povestea Israela la vremea aceea.

Dar pensiunea şi apartamentul nu erau singurele bunuri deţinute de Israela.

“Avem două maşini de teren, dar la una dintre ele am renunţat. Israela mai are şi terenuri, unele în afara Bucureştiului, şi vrem să scăpăm şi de acelea, însă e destul de greu”, spunea Liviu Arteni, la finele anului 2015.(click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici