Cum arăta casa în care Mihaela Rădulescu a locuit când era măritată cu Ștefan Bănică Junior. Nici vorbă de lux

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pe vremea când era măritată cu Ștefan Bănică Junior, Mihaela Rădulescu locuia cu acesta într-un apartament obișnuit, departe de luxul în care trăiește acum.

Mihaela Rădulescu, care are o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner, duce acum o viață de lux la Monaco, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani.

În urmă cu peste 20 de ani, însă, când era căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, aceasta trăia într-un apartament obișnuit.

Acum peste două decenii, mai exact în anul 1997,  cu titlul „Ce-i coace Mihaela lui Ștefan”, revista Unica publica în primul număr de existență, imagini cu cei doi, din casa acestora.

Deși era considerată, ca și acum, una dintre cele mai sexy personaje de pe micul ecran, atunci când nu se afla în fața camerelor de filmat, Mihaela Rădulescu petrecea timpul în bucătărie, unde prepara mâncarea preferată a soțului ei din acea perioadă, Ștefan Bănică Junior, care în prezent este căsătorit cu cântăreața Lavinia Pîrva.

„M-am ferit să declar asta. Cum, însă, avem o mulțime de prieteni care vin pe la noi special să mănânce, mi s-a dus buhul” povestea ea atunci, potrivit revistei Unica. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici