Alina Eremia & Liviu Teodorescu – Doar Noi

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

La trei săptămâni de la lansarea piesei “Doar noi”, în colaborare cu Mark Stam, Alina Eremia și-a surprins ascultătorii cu o nouă variantă a piesei – Beatbox.

“Doar noi” a adunat mai mult de 4 milioane de vizualizări pe YouTube, așa că artista a decis să lanseze o nouă versiune, alături de Liviu Teodorescu.

Alina Eremia și Liviu Teodorescu au o întreagă istorie muzicală împreună, fiind prieteni din adolescență, de când au făcut parte din aceași trupa, Lala Band. Încă de atunci, cei doi artiști au împărțit scenă, dar și platoul de filmare al serialului “Pariu cu viața”.

Anul 2017 a fost unul special pentru Alina Eremia, aceasta lansând primul album din carieră, “360”. Cel mai recent single, „Freeze”, în colaborare cu Monoir, a trecut granițele țării, bucurându-se de apreciere în Turcia, Grecia și Bulgaria.

Cântăreț și compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesele precum “Cine m-a pus”, “Obsesie” sau “Așa e ea, #Dulce”, Liviu a colaborat cu Sânziana Negru, Cristina Ich și Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa “Fanele” cu Laura Giurcanu, adunând peste 38 de milioane de vizualizări și clasându-se în top 5 ale celor mai virale melodii ale anului 2017.

1 Comentariu pentru “Alina Eremia & Liviu Teodorescu – Doar Noi”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici