Acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat cu o parte din averea Israelei Vodovoz. Avocata: „Liviu este foarte bogat”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Avocata Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, a mărturisit faptul că fostul soţ al balerinei, Liviu Arteni, este bogat, în urma banilor veniţi din partea divorţului.

Avocata Rodica Bucur a vorbit despre averea pe care Israela Vodovoz o are. După ce fosta balerină şi Liviu Arteni au divorţat, jumătate din bani i-au revenit acestuia, motiv pentru care bărbatul nu ar trebui să se împrumute, să ceară sau să caute prin alte modalităţi bani.

„Liviu Arteni s-a bucurat de sprijinul doamnei Israela. Dacă a fost în preajma imobilului, fiţi convinşi că a rămas fără bani. O parte din averea Israelei, la momentul divorţului, să-i rămână lui Liviu. Pot să vă spun un lucru cert. Liviu este foarte bogat”, a povestit avocata Rodica Bucur în emisiunea „Xtra Night Show”.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajații ISU i-au spart ușa, în urma sesizării efectuate de apropiați. Aceștia nu mai dăduseră de ea timp de 5 zile. Milionara se izolase în casă din cauza astmului, boală care a împiedicat-o să se mai afișeze în public.

Israela Vodovoz a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, mai tânăr ca ea cu 20 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2016, atunci când Liviu a părăsit căminul conjugal și a plecat în străinătate. (spynews.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici